The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye geçim ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Standart bir ivedi çıkış bapsı ekseri 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabilinden faktörler yükselmekı etkiler.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen zemin müessir kapının ateşe peklik seviyesidir. Bu yangın kapısı nâre metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Binanın deruninden aşağıya çın inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin üstı nöbet, yangın bapları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri kabil sair yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Dirimsel ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu perese arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page